CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tabung Sekolah:)

Wednesday, 23 June 2010

WHYYYYYYY?



masa ni Rman teringin sangat nak berkawan maklumlah dok kat rmh jer..nak juga keluar,bila dah main nampak lah awek ni nak p main sama sekali awek ni lari lahhhhh...
ibu said:takpelah rman ibu,abi ngan auni kan ada:)

Monday, 21 June 2010

hardworking baby..



Rajin tak saya hehehe:)

hardworking baby2

Wednesday, 16 June 2010

Kenduri Kahwin Sepupu ibu



Cara-cara bermain game..

Auni kena belajar main game dengan abg arman tau..

macam ni gaya orang tereerrr main:)

belajar memandu

ibu,abi CHAK!!!!!

macam mana nak bawa ni:)

napa beruk ni yang dok sebelah..takpelah dia nak tumpang:)

Saturday, 12 June 2010

BAS.....

Meh kgkawan naik bas..bas nak jalan dah ni..kita nak pi melancong kat Australia hehehehe...

nak start dah...pakai tali pinggang tau..arman bawa laju oooo...

alamak!! POLIS lah:(

Mari Pilih Ikan2

auni tgh pilih ikan..biasalah ibu kata anak dara kena pandai pilih ikan dan mst tau masak macam ibulah katakan .....hehehe

aku pun nak tunjuk skill gak ingat org laki tak tau nak masak dan pilih ikan ker...tgk cara2 pilih ikan...:)

yang ni ok tak abi eh..eh..ibu:)

pegang ni rasa ok dan fresh lagi goreng pun sodap ni:)

Friday, 4 June 2010

Auni lagi...!!!

kali ni arman dok dgn abi tu yang ibu ambil kesempatan tangkap gambar dgn fara deeba TV9...ishhh..!!!nape plak auni masam jer...:( tak biasa jd selebriti kut ramai org tgk hehe....

ibu said:auni....depa tgk farra deeba la tak pun ibu ni hehe..

farra deeba said: mailah aunty fara pegang auni tomeilah baju ni ada tak saiz aunty farra deeba...:)

Wednesday, 2 June 2010

baby drift



Asyik tengaok orang drift jer...kali ni arman nak drift palak...ada gaya macam pro tak kengkawan??????

Auni galak...



Auni galak sorang2..sorang2 dia pun leh jadi...auni..auni hihihi:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget